Karlijn van Karlijns Travels blogt over Lunia

door Kim Linse

HOTEL LUNIA: FIJNE UITVALSBASIS VOOR FRIESLAND ÉN OVERIJSSEL

verblijf op 30 juni 2020

Na al die weken thuiszitten was het deze maand eindelijk tijd voor een paar dagen weg. De bestemming: Hotel Lunia in het Friese Oldeberkoop. Dit prachtige hotel ligt midden in het groen, je kunt er heerlijk eten en het is een ideale uitvalsbasis voor Friesland én Overijssel. Je bent zo in Sneek en ook Giethoorn is nog geen half uur rijden.

Zodra je de tuin van Hotel Lunia in wandelt weet je het al: dit wordt een relaxed verblijf. Het grote witte pand ligt midden in een enorme groene tuin, er zijn twee gezellige terrassen en een moestuin vol kruiden (en eetbare bloemen). Het originele gedeelte van het hotel heeft hoge plafonds met traditionele ornamenten en het is sfeervol ingericht met antieke spullen. Zelf sliepen we in het nieuwe gedeelte van het hotel, dat later werd aangebouwd. De kamers zijn kleurrijk en comfortabel en  hebben een fijn terrasje met uitzicht op de tuin.

Hotel Lunia Oldeberkoop

Hotelier, reisblogger en reisbegeleider

Kim en Marcel verbouwden het hotel flink. Ze openenden een eigen restaurant, restaureerden het pand en sloopten de verouderde kamers. Ze bouwen een nieuwe vleugel met veertien luxe kamers en een sauna. Alles voor een compleet verblijf. Naast haar werk in het hotel is Kim ook reisbegeleider en heeft ze een reisblog, In de reiskoffer. “Ik vind reizen begeleiden ontzettend leuk”, zegt ze. “Binnen of buiten Europa, dat maakt me niet uit. Ook met mijn gezin ga ik vaak op pad. Backpacken in Azië, vakantie in Griekenland: ik vind het allemaal geweldig. Mijn blog is daar een mooie aanvulling op. Ik schrijf over mijn reizen, maar ook over ons hotel en over mijn persoonlijke leven.”

Wil je meer lezen over het blog van Karlijn? het hele artikel vind je terug op haar site!

Karlijn is reis- en fotografieverslaafd, dol op Azië, eilanden en avontuurlijke rondreizen.

You may also like

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. Indereiskoffer gaat ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kan je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer