Alleengaande reis Albufeira Portugal

door Kim Linse
kim linse indereiskoffer

Ben jij alleenstaand of alleengaand? Wil je op reis maar mis je een eigen reismaatje? Ben je op zoek naar een klein gezelschap, houd je van wandelen, een beetje cultuur proeve en veel gezelligheid? En lijkt het je leuk dat ik je reisbegeleider ben? Ga dan met mij mee op een van de singlereizen die ik begeleid!

Singlereis Albufeira in Portugal

In mei 2022 (week 20 en 21) organiseer ik een singlereis naar het prachtige Albufeira in Portugal. Albufeira is een oud vissersdorp dat is uitgegroeid tot een gezellige badplaats. Het dorp is tegen een heuvel opgebouwd en heeft een prachtig strand en een gezellig oud centrum met sfeervolle kronkelige straatjes met allerlei leuke winkeltjes en restaurantjes. Maar ook buiten Albufeira is er van alles te zien en te beleven.

Het reisprogramma

Wat we allemaal gaan doen? Heel veel! We maken de meest mooie wandelingen, genieten van het prachtige strand en ontdekken samen de fantastische Portugese cultuur. Kortom, het wordt een onvergetelijke vakantie! Voordat de reis echt begint, begint de vakantiepret al. Eind maart maken we al kennis met elkaar tijdens een gezellige bijeenkomst (van 10.30 uur tot 17.00 uur) in hotel Lunia. We maken niet alleen kennis met elkaar, we gaan ook op pad! We maken onder andere een wandeling door Oldebekoop, we leren elkaar alvast een beetje kennen door het spelen van een kennismakingsspel en wat wat dat je van een koffer race door de gang van hotel Lunia? Heb je de reis nog niet geboekt omdat je, om nog wat voor reden dan ook nog twijfelt? Ook dan ben je (voor een kleine financiële bijdrage) van harte welkom op dit event.

Interesse?

Ben jij benieuwd naar het uitgebreide reisprogramma en wil je hiervan graag op de hoogte blijven? Laat het me weten en vul onderstaand formulier in. Dan houd ik jou als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen van deze onvergetelijke reis naar Portugal

Je aanvraag is niet gelukt. Probeer het nogmaals.
Dankjewel voor je aanvraag!

Op reis met Indereiskoffer

Tip: kom alvast in de vakantiesfeer en lees deze blogs die ik over alleengaande reizen geschreven heb en volg met op Instagram voor nog meer reisinspiratie.