Aanbod Singlereizen

door Kim Linse
kim linse indereiskoffer

Ben jij alleenstaand of alleengaand? Wil je op reis maar mis je een reismaatje? Ben je op zoek naar een klein gezelschap, houd je van wandelen, een beetje cultuur proeven en veel gezelligheid? En lijkt het je leuk dat ik je reisbegeleider ben?

De volgende Indereiskoffer 50plus singlereis gaat naar Puglia, Italië. De reis is van 20 tot 31 mei 2023. 
Zodra de prijs en het programma klaar is breng ik u graag op de hoogte. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

De Singlereis naar Lissabon en Albufeira in Portugal die ik onlangs organiseerde.

Van dinsdag 24 mei tot vrijdag 3 juni 2022 organiseerde ik een singlereis naar Lissabon en het prachtige Albufeira in Portugal. We vlogen op Lissabon. Ontdekte deze bijzondere stad, gebouwd op zeven heuvels, op een fiets en in de karakteristieke gele trammetjes. We hebben genoten van authentieke straatjes met wapperend wasgoed, de melancholieke klanken van de fadomuziek, kleurrijke azulejos (beschilderde tegels), hippe uitgaanswijken, moderne street art en historische monumenten en gebouwen.
Inclusief bezoek aan Obidos en Sintra; steden in de directe omgeving.

Na 4 dagen gingen we in minibusjes door naar de Algarve. We verbleven in Albufeira, dat van een oud vissersdorp is uitgegroeid tot een gezellige badplaats. Het dorp is tegen een heuvel opgebouwd en heeft een prachtig strand en een gezellig oud centrum met sfeervolle kronkelige straatjes met allerlei leuke winkeltjes en restaurantjes. Daarnaast bezochten we diverse andere steden in de Algarve: Silves, inclusief wijnproeverij, wandeling langs de grotten van Benagil, de markt van Loule en diverse stranden. Het werd een onvergetelijke reis.

Tip: kom alvast in de vakantiesfeer en lees deze blogs die ik over alleengaande reizen geschreven heb en deze blogs gaan over Portugal en volg me op Instagram voor nog meer reisinspiratie.