Alleengaande reis Algarve, Portugal

door Kim Linse
kim linse indereiskoffer

Ben jij alleenstaand of alleengaand? Wil je op reis maar mis je een reismaatje? Ben je op zoek naar een klein gezelschap, houd je van wandelen, een beetje cultuur proeven en veel gezelligheid? En lijkt het je leuk dat ik je reisbegeleider ben? Ga dan met mij mee op een van de singlereizen die ik begeleid! Klik hieronder op de button om de flyer met het reisprogramma te bekijken.

Singlereis Albufeira in Portugal

Van dinsdag 24 mei tot vrijdag 3 juni organiseer ik een singlereis naar Lissabon en het prachtige Albufeira in Portugal. We vliegen op Lissabon. Ontdek met mij deze bijzondere stad, gebouwd op zeven heuvels, op een fiets en in de karakteristieke gele trammetjes. Laten we genieten van authentieke straatjes met wapperend wasgoed, de melancholieke klanken van de fadomuziek, kleurrijke azulejos (beschilderde tegels), hippe uitgaanswijken, moderne street art en historische monumenten en gebouwen.
Inclusief bezoek aan Obidos en Sintra; steden in de directe omgeving.

Na 4 dagen reizen we door naar de Algarve. We verblijven in Albufeira, dat van een oud vissersdorp is uitgegroeid tot een gezellige badplaats. Het dorp is tegen een heuvel opgebouwd en heeft een prachtig strand en een gezellig oud centrum met sfeervolle kronkelige straatjes met allerlei leuke winkeltjes en restaurantjes. Maar ook buiten Albufeira is er van alles te zien en te beleven. Inclusief een bezoek aan Silves, wijnproeverij, wandeling langs de grotten van Benagil, de markt van Loule en diverse stranden.

De preünie

Voordat de reis echt begint, begint de vakantiepret al. Eind maart maken we al kennis met elkaar tijdens een gezellige bijeenkomst (van 10.30 uur tot 17.00 uur) in hotel Lunia. We maken niet alleen kennis met elkaar, we gaan ook op pad! We maken onder andere een wandeling door Oldeberkoop, we leren elkaar alvast een beetje kennen door het spelen van een kennismakingsspel en wat wat dat je van een koffer race door de gang van hotel Lunia? Heb je de reis nog niet geboekt omdat je, om nog wat voor reden dan ook nog twijfelt? Ook dan ben je (voor een kleine financiële bijdrage) van harte welkom op dit event.

Interesse?

Ben jij benieuwd naar het uitgebreide reisprogramma en wil je hiervan graag op de hoogte blijven? Laat het me weten en vul onderstaand formulier in. Dan houd ik jou als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen van deze onvergetelijke reis naar Portugal

Je aanvraag is niet gelukt. Probeer het nogmaals.
Dankjewel voor je aanvraag!

Op reis met Indereiskoffer

Tip: kom alvast in de vakantiesfeer en lees deze blogs die ik over alleengaande reizen geschreven heb en volg me op Instagram voor nog meer reisinspiratie.