Reisvoorwaarden Indereiskoffer

door Kim Linse

Reisgarantie

Tijdens jouw reis ben je gegarandeerd van een hele fijne vakantie, want:
– de reis is tot in de puntjes geregeld, jij hoeft alleen je koffer te pakken;
– met een afwisselend activiteitenprogramma
– vrijheid/blijheid: niets moet en alles mag! Jij bepaalt hoe je vakantie eruit ziet!;
– de professionele reisleiding staat 24/7 voor je klaar;
– reisgenoten zijn ook leeftijdsgenoten aangezien elke reis leeftijdscategorieën heeft;
– gezelligheid is gegarandeerd want je gaat met gelijkgestemden op vakantie;
– Indereiskoffer is aangesloten bij de branchevereniging VvKR en VZR. Wat dit inhoudt, lees je hieronder.

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties VvKR

Indereiskoffer is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.

Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

VZR Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Indereiskoffer gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van indereiskoffer niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Indereiskoffer heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Wat betekent dat een kleinschalige reisorganisatie als indereiskoffer verantwoordelijkheid neemt voor de sociale, ecologische en economische impact van de bedrijfsactiviteiten. Het gaat erom op een evenwichtige manier waarde te creëren voor het bedrijf, de samenleving en het milieu op de lange termijn.

Indereiskoffer zoekt daarom altijd naar energie-efficiënte en afvalvermindering. Indereiskoffer moedigt gasten aan gebruik te maken van lokaal vervoer, of te fietsen of wandelen. Wat betreft de sociale en economische duurzaamheid streeft zij naar eerlijke en locale partners.

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. Indereiskoffer gaat ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kan je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer