Hi, ik ben Kim!

door Kim Linse
kim linse in de reiskoffer

Wat leuk dat je mijn blogs komt lezen!

Op deze site kun je lezen over het toerisme in Hotel Restaurant Lunia te Oldeberkoop in Friesland.
En over mijn belevenissen in Europa. Hoe ik voor alleengaanden reizigers, dus niet perse singles, maar mensen van 45 jaar en ouder die alleen op reis gaan, een inspiratiebron en reisbegeleider ben. 

Wat heb ik indereiskoffer? Verhalen, tips en foto’s. 

Doe vooral nieuwe ideeën op voor je volgende reis. En vind je het toch spannend om alleen op reis te gaan, of vind je het gezelliger met gelijkgestemden? Vul dan het formulier hieronder in en ik neem contact met je op als ik als reisleider op pad ga! Dan ontmoeten we elkaar, leuk!

Liefs Kim

PS. Ben je benieuwd waar ik geboren ben, waar mijn passie van reizen vandaan komt en hoe ik vanuit Den Haag helemaal in het Friese Oldeberkoop terecht kwam? In deze blog vertel ik je er alles over!

Blijf op de hoogte!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de alleengaande reizen die ik organiseer? Dat kan! Vul je gegevens en ik houd je op de hoogte!

You may also like

2 reacties

Hans van Dooren 20 juni 2020 - 21:28

Hallo Kim, veel te laat ontdek ik jouw site. Erg leuk. Mooi je levensverhaal zo te lezen, vooral omdat je erg goed schrijft, in mijn ogen althans. Ik hoop je nog vaak te kunnen/mogen volgen.

Reageren
Daniël Piris 23 oktober 2020 - 12:16

Hi Kim,

Er leuk om te lezen!
Mooie verhalen en prettig geschreven.

Succes met alles!

Reageren

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. Indereiskoffer gaat ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kan je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer