de Fotofabriek.nl

door Kim Linse
reisboeken

Een gesponsorde opdracht

Mijn eerste samenwerking. Met de Fotofabriek.nl!
Als fervent fotoboekmaker ben ik heel blij met deze samenwerking. Eerlijk gezegd had ik nog nooit van de Fotofabriek.nl gehoord. In 2008 is de Fotofabriek.nl opgericht, vanuit het reclamebureau en digitale drukkerij van Chris Russell. De professionele digitale software is nu ook voor particulieren te gebruiken.

Al sinds 2007 wordt jaarlijks de grootste fotoboekentest in Nederland georganiseerd. 37 fotoboekenaanbieders worden beoordeeld op kwaliteit, prijs, software, service en levertijden. Fotofabriek won hier al 8 keer. Ook radar heeft de Fotofabriek als beste getest

Proffesionele kwaliteit voor beginners

Het verschil met bijvoorbeeld de Hema, waar ik overigens al jaren naar tevredenheid mijn fotoboeken mee maakte, is dat zij gespecialiseerd zijn in de bewerkingssoftware en de digitale drukkerij. Ik koos altijd veilig voor de Hema, bang dat een andere fotoboekenaanbieder uitdagender in gebruik zou zijn. De software van de Fotofabriek.nl is vakkundig. Toch is het zo gemaakt dat ook ik ermee over weg kan. Idiot-proof zeg maar.

Inspiratie

Wat ik heel aantrekkelijk vind op de site van de Fotofabriek is het kopje inspiratie. Hier zie je goed dat iedereen iets moois kunt maken. Zoals de notebooks. Of het dominospel. Of een gepersonaliseerde bagagelabel voor aan je koffer!

Ik heb eerst gekozen voor de retrofotoprints. Juist voor aan de wand in mijn werkkamer vind ik het leuk om een aantal bijzondere foto’s in het zicht te hangen. En wat blijkt? Kun je er een QR code in laten printen, zodat je contacten eenvoudig naar je website kunnen.

Het bestellen en betalen van de door jou uitgekozen producten is eenvoudig. En zodra dit gebeurt is wordt je keurig op de hoogte gehouden wanneer je bestelling thuis wordt bezorgd.

De fotofabriek.nl is een professional. De 150 gespecialiseerde medewerkers zetten hun expertise dagelijks in om jouw foto’s zo mooi mogelijk af te drukken. En dat zie je!

You may also like

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. Indereiskoffer gaat ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kan je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer