Hi, ik ben Kim!

Wat leuk dat je mijn blogs komt lezen!

Op deze site kun je lezen over het toerisme in Hotel Restaurant Lunia te Oldeberkoop in Friesland.
En over mijn belevenissen in Europa. Hoe ik voor alleengaanden reizigers, dus niet perse singles, maar mensen van 45 jaar en ouder die alleen op reis gaan, een inspiratiebron en reisbegeleider ben. 

Wat heb ik indereiskoffer? Verhalen, tips en foto’s. 

Doe vooral nieuwe ideeën op voor je volgende reis. En vind je het toch spannend om alleen op reis te gaan, of vind je het gezelliger met gelijkgestemden? Vul dan het formulier hieronder in en ik neem contact met je op als ik als reisleider op pad ga! Dan ontmoeten we elkaar, leuk!

Liefs Kim

PS. Ben je benieuwd waar ik geboren ben, waar mijn passie van reizen vandaan komt en hoe ik vanuit Den Haag helemaal in het Friese Oldeberkoop terecht kwam? In deze blog vertel ik je er alles over!

Related posts

Alleen op reis – is dat niet lullig voor mijn partner?

de Fotofabriek.nl

Drie Griekse ondernemers op Samos

4 reacties

Hans van Dooren 20 juni 2020 - 21:28
Hallo Kim, veel te laat ontdek ik jouw site. Erg leuk. Mooi je levensverhaal zo te lezen, vooral omdat je erg goed schrijft, in mijn ogen althans. Ik hoop je nog vaak te kunnen/mogen volgen.
Daniël Piris 23 oktober 2020 - 12:16
Hi Kim, Er leuk om te lezen! Mooie verhalen en prettig geschreven. Succes met alles!
De geschiedenis van hotel Lunia | Indereiskoffer: Reisverhalen en tips 12 mei 2021 - 11:37
[…] die mij sinds mijn 15de kende, was op de hoogte van mijn droom een hotel over te nemen. Mijn vader, die inmiddels sinds 2002 in Friesland woonde, hoorde dat Lunia […]
Indereiskoffer - In de Reiskoffer 12 mei 2021 - 11:40
[…] zo fijn. Geen uitgewerkt plan. Geen collega’s. Geen verantwoordelijkheden.Helemaal doen waar Kim zin in heeft. Heerlijk.Dankbaar dat ik deze kans krijg.Geniet van mijn […]
Add Comment