Zeven redenen om met Indereiskoffer op single-groepsreis te gaan

door Kim Linse

1. Het begint allemaal met een preünie

Een preünie?
Een kennismaking vooraf. Elkaar treffen voor de reis begint is uniek in de reisbranche. Gratis. Geheel vrijblijvend.
Met als doel dat je, eenmaal op het vliegveld, je reisgenoten al kent.

2. Kennismaken met de reisleidster

De preünie vindt plaats in het andere bedrijf van reisleidster en hotelier Kim Linse, namelijk in Hotel Restaurant Lunia in Oldeberkoop, Friesland. Daar komen we samen en maken er een gezellige middag van. We gaan een stukje wandelen, we spelen een (reis)spel en we proeven lokale specialiteiten. Zo leer je ook de reisleidster al voor vertrek kennen!

3. Gelijkgestemden

Indereiskoffer organiseert uitsluitend reizen voor alleengaande vijftigplussers. Omdat Kim met haar 47 lentes zelf ook al aardig die kant opgaat en dus goed snapt wat reizigers in deze leeftijdscategorie belangrijk vinden op een groepsreis. Verder zijn er maar weinig organisaties die leuke 50plus-reizen aanbieden voor mensen die nog vol in het leven staan en goed ter been zijn. Nog lang niet rijp voor De Zonnebloem!

4. Eerst een optie

Een optie nemen is eenvoudig. Er is plek voor 24 deelnemers bij de Indereiskoffer singlereis. Door simpelweg een mailtje te sturen naar kim@indereiskoffer.nl wordt jouw plekje veiliggesteld tot twee weken na de preünie.

5. Vrije ruimte

Indereiskoffer begrijpt als geen ander dat er ook ruimte moet zijn voor een eigen plan. Heb je geen zin in een excursie? Geen probleem. Rust lekker uit bij het zwembad, met je boek. In de groepsreis van Indereiskoffer is altijd ruimte voor jouw wensen.

6. Voldoende éénpersoonskamers?

Jazeker. Al zijn de kosten voor een eenpersoonskamer vaak (bijna) gelijk aan een tweepersoonskamer, de meeste deelnemers aan onze reizen hebben liever een eigen kamer. Dus heeft Indereiskoffer voornamelijk éénpersoonskamers ingekocht en heb jij alle privacy die je wilt.

7. Gevarieerd programma

De reizen van Indereiskoffer worden gekenmerkt door een ongedwongen, gezellige sfeer. Met excursies, verzorgd door lokale gidsen. De welbekende fietstocht. Een mooie wandeling. Diversiteit in restaurants. Lees ook de recensies op de website. Of vraag deelnemers van een eerdere reis op de preünie naar hun ervaringen.

Ben je benieuwd naar een reis van Indereiskoffer?

Van 20-31 mei 2023 kun je mee naar Puglia, Italië. Schrijf je hier in om de hoogte gehouden te worden. En noteer alvast in de agenda: preünie voor Puglia op zaterdag 25 maart in Oldeberkoop!

You may also like

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. Indereiskoffer gaat ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kan je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer