Gratis e-book: Een singlereis naar Portugal is echt iets voor jou!

door Lianne
kim linse indereiskoffer

Heb je altijd al willen weten hoe een reisleider te werk gaat? In dit e-book laat het je graag zien. Ik neem je mee in mijn reisleidersreis: hoe ik een reisleider werd, waar ik ervaring op deed en hoe ik kwam tot het zelf organiseren van een Single reis voor 50plus.

E-book singlereis Portugal

Twijfel je of een singlereis iets voor jou is? Ik schrijf over mijn ervaringen. Tweewekelijks kun je op mijn blog een nieuw avontuur lezen. Maar dan nog kan het spannend zijn de stap te zetten om met onbekende op reis te gaan. In dat opzicht is Indereiskoffer anders. Je kent de reisleider namelijk al! En doordat je me kunt volgen op Instagram en Facebook, maar ook door mijn blogs en niet te vergeten door de kennismaking vooraf. En pas in de week nadat je je reisgenoten en reisleidster ontmoet hebt, ontvang je de factuur voor de reis. 

Wil jij graag van te voren weten wat het programma is? Ook dat staat helemaal omschreven in het gratis e-book, inclusief uitleg van de excursies en de bezienswaardigheden.

Lees dit praktische e-book vlot uit en laat je laatste twijfels weg nemen. Gewoon doen. Ga op singlereis!

Vul hieronder je gegevens in om het e-book gratis te ontvangen.

Je aanvraag is niet gelukt. Probeer het nogmaals.
Dankjewel voor je aanvraag!

Download het gratis e-book Een singlereis naar Portugal is echt iets voor jou!

Heb je na het lezen van het e-book nog vragen over de singlereis naar Portugal? Mail me gerust!

indreiskoffer kim