Gratis live webinar

Reisleider worden: Van dromen naar werkelijkheid

Ontdek met mij:

Het webinar is op woensdag 6 maart om 10:00 uur.

Mis deze unieke kans niet en schrijf je nu in! Leer meer over het boeiende leven van een reisleid(st)er en ontdek of dit ook jouw droombaan kan zijn.

Reisleider-met-microfoon
indereiskoffer kim linse

Hoi, ik ben Kim

En welkom bij Indereiskoffer.nl, waar mijn passie voor reizen, talent voor organiseren en liefde voor schrijven samenkomen.


Met twee toeristische studies en bijna twee decennia ervaring als eigenaar van Hotel Restaurant Lunia in Oldeberkoop, heb ik mijn kennis en vaardigheden verfijnd. Mijn nieuwste avontuur? Het delen van mijn expertise in een gratis webinar over het begeleiden van reizen op een ontspannen manier.


Dit webinar is het resultaat van mijn ervaring met het begeleiden van meer dan 400 singles, zowel voor gerenommeerde reisorganisaties als zelfstandig via Indereiskoffer.


Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar het leven van een reisleid(st)er? 


Vraag je je af of dit misschien ook iets voor jou is? Vul snel je gegevens in en krijg direct toegang tot mijn exclusieve webinar. Tijdens dit webinar neem ik je mee op een reis door mijn avontuurlijke wereld en onthul ik wat er echt achter het beroep van een reisleid(st)er schuilgaat.


Spoiler alert: het is veel meer dan alleen ontspannen op een ligbedje en genieten van cocktails. 😉